LASER ONTHAREN

LASER ONTHAREN

Heeft u last van overtollige haargroei? Heeft u geen zin meer in ontharingsmethoden zoals scheren en epileren? Bij ons kunt u terecht voor professionele behandelingen op het gebied van laserontharen. Met laserontharing reduceren we ongewenste haargroei tot het minimale.

Bij onze schoonheidssalon krijgt u de meest comfortabele en effectieve behandeling. Graag informeren wij u over de verschillende mogelijkheden en kijken we samen met u naar welke behandelmethode het best bij u past. Kom gerust eens langs voor een gratis intakegesprek.

Al meer dan 25 jaar is La Beauté Nouvelle specialist op het gebied van laserontharen. Wij werken samen met diverse zorgverzekeraars en zijn aangesloten bij de officiële brancheorganisatie schoonheidsverzorging Anbos. Hierdoor staat La Beauté Nouvelle garant voor veilige behandelmethodes en een goede prijs/ kwaliteit garantie.

LIGHTSHEER DIODELASER

Wij werken met de LightSheer Diodelaser om ongewenste haargroei tegen te gaan. De pulse van de laser, welke maar een fractie van een seconde zijn energie vrijgeeft, richt zich op het pigment onderaan de haar. Door de vrijgekomen warmte vernietigt hij het haarzakje waar de haar uit groeit. Door de gekoelde kop zal de huid om het haar niet beschadigd worden.

We werken met een LightSheer Diodelaser omdat deze dit apparaat bekend staat om zijn weinige bijwerkingen en het beste resultaat oplevert. Bovendien heeft u minder behandelingen nodig dan bij methoden zoals flitslampen IPL en VPL. Uiteraard is haargroei bij iedereen verschillend. Het uiteindelijke resultaat is deels afhankelijk van leeftijd, gewicht, hormonen, medicatie en etnische achtergrond.
Share by: